divider-free-img-1.png

Hoek van Holland

Dinner Shows

Ervaar onvergetelijke Dinner Shows met verschillende thema’s op donderdag en vrijdag. Mis de gezellige en sfeervolle optredens niet, allemaal vergezeld van een heerlijk diner op maat gemaakt voor elk thema. Bekijk de thema’s, reserveer en geniet van een onvergetelijke avond!

Thema's

Spaanse Tapas Dinner Show

Tapas de España

Ervaar de Spaanse keuken met tapas, livemuziek en dans in een levendige sfeer. Kom bij ons voor een onvergetelijke avond die de essentie van Spanje vastlegt.

Turkish Delight

Kom naar onze fantastische Turkish Delight avond vol met smakelijk eten, betoverend vermaak en rijke cultuur. Mis het niet en reserveer nu jouw plek voor een onvergetelijke Dinner Show ervaring!

Viva Hollandia Dinner Show

Viva Hollandia

Geniet van heerlijke Nederlandse gerechten en live muziek in ons gezellige restaurant. Ons traditionele menu is gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Kom voor een onvergetelijke avond met vrienden of een gezellig diner voor twee.

Ladies Night

Geniet van een gezellige avond gevuld met heerlijk eten en entertainment! Ontspan en geniet van een heerlijk diner en een fantastische show. Samen lachen en herinneringen maken met je beste vriendinnen of een groep van inspirerende vrouwen om je heen.

Lady Cocktail Dinner Show

Lady Cocktail

Op zoek naar een leuke avond met je vriendinnen? Probeer een heerlijke dinner-show! Geniet van lekker eten en een unieke voorstelling terwijl je cocktails drinkt. Perfect voor een vrijgezellenfeest of gewoon een avondje uit. Reserveer nu en ervaar het zelf!

Bubbles & Sushi

Ervaar de elegante combinatie van sushi en champagne met adembenemende optredens en heerlijke gerechten tijdens onze uiterst geprezen dinnershow. Kom naar ons voor een unieke en onvergetelijke avond vol gelach en plezier.

Bubbles & Sushi

De mooiste Dinner Shows

Good food & entertainment
divider-free-img-1.png

Dieetwensen

divider-free-img-1.png

Geef in het restaurant of tijdens uw reservering uw dieetwensen en/of allergieën door. Wij denken graag met u mee voor een passende aanpassing of vervanging. 

Wij serveren ook halal.

Beachclub IX Logo